El fil d'Ariadna: Nou disc Minimal21




Després de debutar en catalá l'any 2010 amb L'habitació del fons, Minimal21 presenta el seu segon treball d'estudi, El fil d'ariadna, un disc que recull la dualitat que des de fa un any caracteritza la trayectoria del grup.

Per una banda, s'intensifica el predomini de sons electronics a la primera part del disc anomenada l'ordit, on el synth pop i la guitarres lluminoses embolcallen les cançons amb una estetica que no amaga la influencia dels vuitanta. La veu de la Núria llisca fràgil i suggerent sobre aquests paisatges sonors on dominen les atmosferes delicades amb un cert component líric. La segona part del disc, la trama ens mostra uns Minimal21 arriscats i experimentals, que, sense l'electrònica i amb arranjaments de violí i trombo, son capaços de posar l'acent en la canço nua i sense ornaments.

Les lletres del disc esbossen petites històries d'éssers anònims que descriuen la fragilitat de l'existencia, les contradiccions i les absurditats en las quals està inmersa la condició humana. El fil d'Ariadna juga amb un lenguatge surrealista i ple de simbolisme que convida a submergir-se en un món íntim, allunyat de la quotidianitat.


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS